Vivianne Omsorg AB logga
Vivianne Omsorg AB logga

Hemtjänst Vällingby

Välkommen till Vivianne Omsorg – en erfaren leverantör av hemtjänst i Vällingby och Stockholm med högsta prioritet att arbeta med människan i fokus. Vi har personal med rätt utbildning och breda språkliga kulturella kunskaper som brinner för att ge dig bästa möjliga service. Vi utför hemtjänst åt både äldre och funktionshindrade personer.

Oavsett hur dina behov ser ut tar vi fram en lösning som baseras på dina önskemål och behov. För oss är det alltid viktigast att vi kan förmedla vård där vi behandlar kunden på samma sätt som vi själva ska behandlas.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med hemtjänst i Vällingby. 

Ett mångkulturellt företag som förstår dina behov

Vi är ett privat och mångkulturellt företag med lång erfarenhet av att hjälpa människor med sina liv, med värme och empati i centrum. Vi utför hemtjänst utifrån beslut från biståndshandläggare i Vällingby samt Stockholms Stad och flera kommuner.

För oss är det viktigt att kunna erbjuda en personligt utformad omsorg som är anpassad till ditt hemspråk och kultur. Vi är speciellt språkligt och kulturellt kunniga inom arabiska, kurdiska, somaliska och persiska. Varje dag vill vi att våra kunder ska känna sig nöjda och trygga med våra tjänster.

Alla våra medarbetare, från ledning till personal, är välutbildade och med lång erfarenhet av äldreomsorg. Vi tar alltid dina önskemål på högsta allvar.

hemtjänst

Hemtjänst Vällingby – detta hjälper vi dig med

  • Personlig omvårdnad såsom hjälp med hygien, på- och avklädning, toalettbesök och medicinering.
  • Hushållstjänster som städning, tvätt och matlagning.
  • Socialt stöd och sällskap, till exempel samtal, promenader eller aktiviteter.
  • Praktiska tjänster såsom handling och apoteksbesök.

Alla våra tjänster anpassas efter den enskilda personens behov och önskemål. Vårt mål är att skapa en trygg och trivsam vardag för våra kunder.

Kontakta oss

Vi skapar lugn och trygghet i vardagen

När du kontaktar oss för hemtjänst i Vällingby är det viktigt att du känner dig nöjd och trygg i din vardag. Därför satsar vi alltid på välutbildad och rutinerad personal med förståelse för dina behov och önskemål,

När du anlitar oss för hemtjänst ska du känna dig trygg och att det finns en kontinuitet i verksamheten. Därför erbjuds du en egen kontaktperson som du själv får välja. 

Kontaktpersonen ger dig allt det stöd du behöver i linje med vilka insatser som är beviljade. 

Vill du byta kontaktperson? Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Är din kontaktperson ur tjänst av någon anledning meddelar vi i god tid vem som kommer hem till dig istället. 

Vi lägger upp en detaljerad plan för din hemtjänst

Tillsammans med dig gör vi en genomgång av dina beviljade insatser och skriver en genomförandeplan som du får godkänna. 

Först när du som kund blir nöjd med vår hemtjänst blir vi också det. Därför arbetar vi varje dag med att lära oss mer och utveckla verksamheten. Verksamhetens kvalitet måste ständigt förbättras, därför är det så viktigt med en engagerad ledning, stor delaktighet och en holistisk syn på allt i för. Så om du inte är nöjd med något så gör vi alltid vad vi kan för att åtgärda det. Vi finns alltid här för dig och du och dina anhöriga ska alltid få svar på sina frågor och besked om vilka åtgärder vi vidtar. 

Varför välja oss?

  • Erfarenhet och expertis inom området. Vi har många års erfarenhet av att erbjuda hemtjänst och vi är stolta över vår expertis inom området. 
  • Individuellt anpassade tjänster. Vi tror på att varje person är unik och därför behöver individuellt anpassad vård. 
  • Personligt engagemang. För oss är det mer än bara ett jobb att erbjuda hemtjänst. Vi är personligt engagerade i alla och vill se till att de får den bästa vården och stödet som går att erbjuda. 

 

Välkommen att kontakta oss om du är i behov av kvalitativ och empatisk hemtjänst i Vällingby.