Vivianne Omsorg AB logga
Vivianne Omsorg AB logga

Välkommen till din partner inom hemtjänst i Tensta

Vår vision på Vivianne Omsorg är att erbjuda en personlig och professionell hemtjänst som underlättar vardagen för äldre och personer med funktionsnedsättning. Vi är ett privat företag som grundades för att kunna erbjuda mer alternativ och valfrihet inom hemtjänstbranschen.

Vi tror på att vara närvarande, lyhörda och flexibla för att kunna erbjuda den bästa möjliga hemtjänsten till våra kunder. Idag är vi stolta över att vara en av de ledande aktörerna inom hemtjänst i Tensta och hela Stockholm. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta hemtjänst som passar dig!

Varför välja oss som leverantör av hemtjänst?

  • Erfarenhet och expertis inom området.  Vi har många års erfarenhet av att erbjuda hemtjänst och vi är stolta över vår expertis inom området. Våra medarbetare är utbildade och har lång erfarenhet av att arbeta inom hemtjänsten, vilket gör oss väl rustade att möta olika behov och situationer.
  • Individuellt anpassade tjänster.  Vi tror på att varje person är unik och därför behöver individuellt anpassad vård. Vi tar oss tid att lära känna våra kunder och deras behov så att vi kan erbjuda den bästa möjliga hemtjänsten för varje individ.
  • Personligt engagemang. För oss är det mer än bara ett jobb att erbjuda hemtjänst. Vi är personligt engagerade i varje kund och vill se till att de får den bästa vården och stödet som möjligt.
hemtjänst

Personal med breda språkkunskaper

Vi är stolta över vår kvalificerade och engagerade personal. Alla våra medarbetare har genomgått en gedigen utbildning inom hemtjänst och har erfarenhet av att arbeta med äldre. Vi sätter också stor vikt vid kontinuerlig kompetensutveckling för våra anställda. 

Vi lägger också stor vikt vid att bygga en god relation och tillit mellan vår personal och våra kunder. Vårt mål är att varje kund ska ha en personlig kontaktperson som de kan känna sig trygga med och lita på.

För oss är det viktigt att du som kund ska få en  omsorg anpassad till ditt hemspråk och kultur. Vi har särskild kompetens inom de arabiska, persiska, kurdiska och somaliska språken och kulturområdena. 

Kontakta oss

Vi anpassar våra tjänster efter dina behov

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom hemtjänst, som kan anpassas efter varje persons individuella behov. Våra erfarna och utbildade personal arbetar alltid utifrån ett personcentrerat förhållningssätt och sätter våra kunders välbefinnande i fokus.

Vi arbetar också aktivt med att ha en mångfald av språkkunskaper inom vår verksamhet för att kunna kommunicera på ett effektivt sätt med våra kunder.

Vi erbjuder bland annat hjälp och stöd i hemmet, personlig omvårdnad, inköp och handling, ledsagning till aktiviteter och utflykter, samt avlösning för anhöriga.

Hemtjänst Tensta – våra servicetjänster

  • Inköp och olika ärenden.
  • Tvätt och städning.
  • Hemkörning av mat.
  • Sociala aktiviteter som samvaro eller promenader.

Personlig omvårdnad:

  • Daglig tillsyn.
  • Hjälp med på- och avklädning.
  • Hjälp med toalettbesök, dusch och annan hygien.

Hemtjänst med starkt fokus på kunden

Vi har starkt fokus på kunden och att dina behov styr hur tjänsten ska se ut. Vi planerar omsorgen efter ditt biståndsbeslut och lägger upp en individuell plan för hur just din hjälp ska genomföras.

Viktigt är att du känner dig trygg med din kontaktperson, annars får du självklart hjälp med att hitta en ny. Kontaktpersonen ansvarar för det mesta som rör din hemtjänst och ser till att den passar till just dina behov. Kontinuitet, trygghet och närhet är viktigt för att du ska känna dig bekväm med hemtjänsten, därför försöker vi i så hög grad som möjligt se till att det är samma personer som deltar i omvårdnaden om just dig.

Välkommen att kontakta oss för kunnig och personlig hemtjänst i Tensta.