Vivianne Omsorg AB logga
Vivianne Omsorg AB logga

Hemtjänst Kista – trygghet i fokus

Välkommen till Vivianne Omsorg AB – en mångkulturell leverantör av hemtjänst i Kista. Vi är ett privat företag som utför hemtjänst efter beslut från handläggare i Rinkeby/Kista och andra kommuner i Stockholm. Hos oss kommer du alltid känna dig trygg med att hemtjänsten utförs på ett bra sätt. 

För oss är det alltid viktigt att våra kunder får en omsorg som är anpassad till ditt hemspråk och kultur. Bland våra medarbetare finns kunskaper inom arabiska, persiska, kurdiska och somaliska kulturområdet. Alla är välutbildade och har lång erfarenhet av att ta hand om äldre personer. Kundens önskemål och behov är alltid i fokus för oss. 

Erfaren och utbildad personal

Varje dag arbetar vi för att du ska känna dig nöjd, trygg och respekterad. Vår personal är erfaren och välutbildad och visar alltid förståelse för dina behov och önskemål. 

Hos oss får du en egen kontaktperson som du kan välja själv. Av kontaktpersonen får du allt stöd du behöver utifrån de insatser som har beviljats. Om du behöver byta kontaktperson så hjälper vi dig med det. Om din kontaktperson är ledig, sjuk eller försenad meddelar vi dig alltid vem som kommer istället. 

Vi går alltid igenom de beviljade insatserna och sammanställer en genomförandeplan som du godkänner själv. 

Hemtjänst Kista – exempel på servicetjänster

  • Inköp och ärenden.
  • Tvätt.
  • Städning.
  • Hemkörning av matlåda.
  • Social aktivitet som samvaro eller promenader. 


Exempel på personlig omvårdnad: 

  • Tillsyn.
  • På- och avklädning. 
  • Hjälp med toalettbesök.
  • Dusch och annan hygien.

Kontakta oss

Vi hjälper dig att åldras med värdighet

Vår vision utgår från principen att bemöta varje kund som vi själva skulle vilja bli bemötta. Alla ska med vår hjälp åldras med värdighet och alla våra anställda är medansvariga för att vi ska nå den visionen. För oss är alla våra kunder unika personer med rätt till välbefinnande, självbestämmande, delaktighet, trygghet, kunskap och sist men inte minst ett gott bemötande. 

Vi erbjuder tjänster inom hemtjänst  i Kista baserat på beslut från biståndshandläggare på kommunen. Vilka insatser som du får beviljade är beroende av hur dina specifika behov och önskemål ser ut. Insatserna kan bestå av städning, tvätt, inköp och post/bank/apoteksärenden. Personlig omvårdnad eller hjälp med mat och måltider kan också ingå i hemtjänsten. 

Hemtjänst Kista – frågor och svar

Vad kan jag få hjälp med i hemtjänsten?

Vi kan hjälpa till med exempelvis bäddning, matlagning, inköp och tvätt men också vård och omsorg om du har behov av det. 

Hur kan jag känna mig trygg  när jag lämnar över min hemnyckel?

Vi har rutiner för hantering av nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter. All vår personal inom hemtjänsten bär alltid arbetskläder och ID-brickor. 

Vad innebär hushållsnära tjänster?

Vi utformar våra tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer själv hur ofta du vill ha hjälp, allt från ett enstaka tillfälle till regelbundna insatser. 

Vi kontrollerar kvaliteten

Vi genomför regelbundna kvalitetsmätningar för att hålla koll på hur nöjda våra kunder är med vårt arbete. Du är självklart också välkommen att höra av dig med synpunkter, både positiva och negativa, per telefon, mejl eller brev. Dina åsikter tas på största allvar och hjälper dig att göra ett bättre jobb.

Socialtjänstlagen kräver att vi dokumenterar vad vi gör och vad som händer när vi hjälper just dig. Allt vi dokumenterar samlar vi i din personakt, som skapas av din kontaktperson. Den innehåller en genomförandeplan som ni framställer tillsammans och eventuellt också en levnadsberättelse som du bidrar med.

Välkommen att kontakta oss på Vivianne Omsorg om du är i behov av hemtjänst i Kista med ett riktigt gott bemötande.