Vivianne Omsorg AB logga
Vivianne Omsorg AB logga

Hemtjänst Spånga

Vi är företaget för dig  som behöver hjälp i hemmet. Vi erbjuder kompetent och serviceinriktad hemtjänst i Spånga med omnejd. Tjänsterna utförs enligt biståndsbeslut från din kommun.

Vi har arbetat inom vård och omsorg i många år och har den erfarenhet som kan skapa trygghet för dig. Vår personal har kunskaper i flera olika språk, bland annat arabiska, persiska, kurdiska och somaliska, och är väl förtrogna med olika kulturer. Det gör att vi kan anpassa oss efter våra kunders behov.

Välkommen att kontakta oss idag för trygg och kunnig hemtjänst i Spånga.

Hemtjänst Spånga – detta kan vi hjälpa dig med

  • Personlig omvårdnad och hygien. Vi kan hjälpa dig med toalettbesök, dusch med mera. 
  • Skötsel av hemmet. Städ disk med mera.
  • Inköp och andra ärenden. Vi går till affären, banken, posten och så vidare. 
  • Boendestöd. 
  • Matleveranser. Vi kommer med matlådor och hjälper gärna till med uppvärmningen. 
  • Följeslagare till läkare, tandläkare, vårdcentral med mera. 
  • Följeslagare på promenader och andra aktiviteter utanför hemmet. 
  • Hjälp att hantera mediciner. Vi hjälper dig att sortera medicindosan och ser till att du tar dina mediciner i tid. 
  • Tillsyn och trygghetslarm. Våra larm skapar en stor trygghet och vi kan snabbt rycka ut om du ramlar eller en annan olycka skulle vara framme. 
  • Avlösning för anhöriga som hjälper till med vården av dig. 
hemtjänst

Vi är erfarna proffs inom hemtjänst

Vi har  lång erfarenhet inom hemtjänst i Spånga och vårt mål är att erbjuda kvalitativ och personlig service till alla våra kunder.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta våra kunders individuella behov i vardagen. Det kan handla om allt från personlig vård och omsorg till hjälp med hushållssysslor, inköp och sociala aktiviteter. Våra tjänster är utformade för att underlätta vardagen för våra kunder och ge dem ökad livskvalitet.

Kontakta oss

Mycket kompetent personal

Vi är stolta över vår kompetenta och omsorgsfulla personal. Alla våra medarbetare är utbildade och erfarna inom hemtjänst och har ett stort engagemang för att hjälpa andra. Vi strävar efter att skapa en trygg och personlig relation med våra kunder, där förståelse, respekt och värdighet står i fokus.

Våra värderingar

På Hemtjänst Spånga är våra kunders välbefinnande och behov alltid i centrum. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt där vår personal tar hänsyn till individuella önskemål och behov. Våra värderingar som företag är kvalitet, omsorg och respekt.

Frågor och svar om hemtjänst

Vem har rätt till hemtjänst?

Personer som på grund av ålder, funktionsnedsättning eller sjukdom har svårigheter med att klara de dagliga sysslorna i hemmet har rätt till hemtjänst. Målet är att ge stöd och hjälp för att underlätta vardagen och göra det möjligt att bo kvar hemma.

Hur ansöker jag om hemtjänst?

Du ansöker om hemtjänst hos din hemkommun. En biståndshandläggare beslutar om och i vilken omfattning hemtjänst ska beviljas för dig. Din ansökan behöver inte vara skriftlig utan det räcker att du talar om för biståndshandläggaren.

Vad gör jag om jag är missnöjd med min kontaktperson?

Du pratar med ledningen för företaget som utför hemtjänsten och frågar om du får byta.

Hemtjänst med kunden i fokus

Dina behov styr alltid hur tjänsten ska se ut. Vi planerar omsorgen efter kommunens biståndsbeslut och lägger upp en individuell plan för hur just din hjälp ska se ut.

Trivs du inte med din kontaktperson av någon anledning så kan vi självklart hjälpa dig att hitta en ny. Kontaktpersonen ansvarar för det mesta som rör din hemtjänst och ser till att den passar till just dina behov. Vi försöker i så hög grad som möjligt se till att det är samma personer som deltar i omvårdnaden om just dig. Att bemötas av samma person varje dag skapar trygghet, det vet vi av erfarenhet. 

Välkommen att kontakta oss för personlig och trygg hemtjänst i Spånga.