Vivianne Omsorg AB logga
Vivianne Omsorg AB logga

Hemtjänst Hässelby

Välkommen till Vivianne Omsorg – en professionell leverantör av hemtjänst i Hässelby och närliggande områden. Vi är ett pålitligt företag som fokuserar på att ge våra kunder den bästa möjliga vård och omsorg.

Vi har en förståelse för de utmaningar som våra kunder kan ställas inför. Vi är stolta över vårt rykte som ett pålitligt och ansvarstagande företag som alltid strävar efter att uppnå högsta kvalitet i vår service.

Vår målsättning är att erbjuda en omfattande och personlig hemtjänst som möter våra kunders behov och förväntningar. Vi är medvetna om att varje kund har unika behov och vi arbetar därför individuellt för att säkerställa att dessa behov möts på bästa sätt.

Hemtjänst Hässelby – detta kan vi hjälpa dig med

Här är några av de tjänster som vår personal kan hjälpa dig med i din vardag. Har du några speciella behov eller bara några frågor som du behöver ställa? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. 

 • Skötsel av hemmet
 • Personlig omvårdnad och hygien
 • Inköp och andra ärenden 
 • Matleveranser 
 • Boendestöd 
 • Följeslagare till läkare, tandläkare, vårdcentral med mera 
 • Följeslagare på promenader 
 • Hjälp att hantera mediciner 
 • Tillsyn 
 • Trygghetslarm 
 • Avlösning för anhöriga som vårdar
hemtjänst

Vi har ett erfaret och välutbildat team

Vi har ett professionellt och erfaret team av vårdpersonal som är engagerade i sitt arbete och brinner för att hjälpa andra. Alla våra medarbetare har breda språkkunskaper och vi strävar efter att erbjuda en mångkulturell miljö för både våra kunder och vår personal. Vi har speciell kompetens inom arabiska, persiska, kurdiska och somaliska, både språkligt och kulturellt. 

Vi erbjuder ett brett utbud av hemtjänster som inkluderar personlig omvårdnad, hushållsservice,  inköpshjälp med mera. Vi arbetar också nära anhöriga och andra vårdgivare för att säkerställa en kontinuerlig och samordnad vård för våra kunder.

Vi är stolta över att vara ett etiskt företag som värnar om våra kunders välbefinnande och integritet. Vårt mål är att skapa en trygg och bekväm miljö för våra kunder där de kan känna sig säkra och väl omhändertagna.

Kontakta oss

Därför ska du välja oss

Det viktigaste för oss är att du känner dig respekterad i din vardag. Därför har vi erfaren och välutbildad personal som alltid visar stor förståelse för dina behov och önskemål och alltid ger dig den hjälp du behöver. 

Hos oss får du en egen kontaktperson som du själv får välja. Kontaktpersonen hjälper dig med allt du behöver utifrån dina beviljade insatser. Vill du byta kontaktperson? Hör av dig till oss så hjälper vi dig! Är din kontaktperson inte i tjänst eller sjuk så meddelar vi alltid vem som kommer istället. Samma sak gäller om kontaktpersonen är försenad. 

Tillsammans med dig går vi igenom de insatser som har beviljats för dig och sammanställer en genomförandeplan som du får godkänna.

Hur ansöker jag om hemtjänst?

Hemtjänst är  behovsprövad. Du ansöker hos din kommun. En biståndshandläggare beslutar om och i vilken omfattning hjälp ska beviljas. Din ansökan behöver inte vara skriftlig, det räcker att du berättar vad du behöver hjälp med. 

Handläggaren bokar in ett möte med dig.  Om du vill får du ha med en familjemedlem eller en annan stödperson på mötet. 

Om du inte förstår svenska tillräckligt bra har du rätt till tolk. Biståndshandläggaren tar reda på vad du behöver och vad du klarar. Du får dessutom information om vilka  insatser kommunen kan erbjuda. Det tar normalt ungefär en vecka att få ett skriftligt beslut från biståndshandläggare, men ibland kan det ta längre tid än så. 

Vi kontrollerar kvaliteten regelbundet

Vi genomför regelbundna kvalitetsmätningar för att veta hur nöjda våra kunder är med våra tjänster. Du är självklart också välkommen att höra av dig med synpunkter, både positiva och negativa, per telefon, mejl eller brev. Vi lyssnar på dina åsikter och hjälper dig alltid att göra ett bättre jobb.

Välkommen att kontakta oss på Vivianne Omsorg om du är i behov av hemtjänst i Hässelby med omnejd. Du kan alltid räkna med ett riktigt gott bemötande.